AcasăCodul munciiRecomandari ITM cu privire la completarea Registrului de Evidenta a Zilierilor

Recomandari ITM cu privire la completarea Registrului de Evidenta a Zilierilor

Agenţii economici care au achiziţionat/achiziţionează de la I.T.M. registre de evidenţă a zilierilor, conform Legii 52/2011 – text integral – au obligaţia de a proceda la completarea acestora cu toţi zilierii cu care au avut/au raporturi de muncă, în ordine cronologică.

In acelasi timp, ITM recomanda atenţie si in ceea ce priveste urmatoarele:

– la completarea datelor de identificare ale părţilor
– în registrele de evidenţă a zilierilor se vor înscrie inclusiv zilierii cu care beneficiarii de lucrări au avut raporturi de muncă anterior intrării în posesie de la I.T.M. a Registrului de Evidenţă a Zilierilor.(la coloana 6 respectiv 10 din registru se va menţiona numărul şi data registrului de evidenţă a zilierilor depus la I.T.M., în copie, pentru perioade anterioare datei de 01.07.2011)
– înscrierile se vor efectua numai cu cerneală sau pastă albastră, fără a lăsa pagini şi poziţii libere.
– orice modificare a datelor înscrise eronat se face prin tăierea cu o linie orizontală cu cerneală sau pastă roşie şi prin înscrierea datelor corecte de asemenea cu cerneală sau pastă roşie, lăsându-se vizibilă înscrierea anterioară şi prin aplicarea ştampilei şi semnăturii beneficiarului de lucrări.
– beneficiarul de lucrări va transmite către, I.T.M. o copie a registrului, până în data de 5 a lunii următoare pentru luna anterioară, certificată „conform cu originalul”.

via – http://itmbihor.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!