Codul Fiscal valabil 2011 – inclusiv Normele Metodologice de Aplicare ale acestuia

27
336

Intrucat adresa pe site-ul oficial al ANAF s-a modificat, pentru Codul Fiscal valabil 2011 (ce contine si Normele Metodologice de Aplicare), va prezentam in continuare noile legaturi catre continutul acestuia.

Practic acesta o sa fie actualizat in acest an numai pe legaturile de mai jos. Daca vreti sa consultati si Codul Fiscal care a fost valabil in 2010 – click aici. Legaturile contin si ultimele actualizari – conform cu OUG 117 – text integral – şi HG 1355 din 23.12.2010 – text integral.

CUPRINS SUMAR

Titlul    Denumirea

I          Dispoziţii generale

II         Impozitul pe profit

III        Impozitul pe venit

IV        Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor

V         Impozitul pe veniturile obţinute din România de nerezidenţi şi impozitul pe reprezentanţele firmelor străine înfiinţate în România

VI        Taxa pe valoarea adăugată

VII       Accize şi alte taxe speciale

VIII      Măsuri speciale privind supravegherea producţiei, importului şi circulaţiei unor produse accizabile

IX        Impozite şi taxe locale

IX1 Infracţiuni

XI2 Contribuţii sociale obligatorii

X         Dispoziţii finale

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> SUB CALUPUL DE RECLAME SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

Articolul precedentOPANAF 233/2011 – model nou pentru Declaratia 200, dar si pentru D 201, D 205, D 206, D 250, D 251
Articolul următorNoile instructiuni de completare a „Declaratiei 200” – aduse in 2011 de OPANAF 233/2011

27 COMENTARII

  1. un bon de casa fiscal ce reprezinta contravaloarea unui produs( materie prima) insotit de N.I.R. ,FISA DE MAGAZIE ,si ulterior de RAPORT DE FABRICATIE, B.C.C.,etc,dar care are o valoare contabila mica,sa inteleg ca nu poate fi inregistrat in contabilitate si dedus?.Exp: 1pachet de drojdie care nu face mai mult de 10 roni trebuie neaparat sa ceri F.F.pentru acesta?Pai cine iti da? spun asta pentru un agent economic in domeniul productiei, persoana fizica autorizata, care are un rulaj mic de productie,si care nu poate sa cumpere cu tonele acest produs, pentru ca este si perisabil.Oare, mare profit face omul acest dintr-un pachet de drijdie sau mare evaziune fiscala?Daca sunt oameni pregatiti in sensul acesta, si pot intelege mai bine decat altii legea, si vor, ii rog sa-mi dea si mie un raspuns,…eu zau ,ca nu mai inteleg nimic!! ca pana la urma ,vine si vorba (stiti d-voastra cui ) „ca legea-i buna dar e rau cine-o aplica”. S-auzim de bine!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.