AcasăDeclaratii anualeModel declaratie 094 - valabil 2011 (de depus de platitorii de TVA...

Model declaratie 094 – valabil 2011 (de depus de platitorii de TVA cu privire la cifra de afaceri)

Declaraţia privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic şi care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri în anul precedent”, formularul 094 – trebuie depusa pana la data de 25.01.2011 la unitatile Ministerului Finantelor Publice.

Iata mai jos modelele valabile 2011 pentru D 094 – in Excel si PDF.

UPDATE 2012 – MODEL D 094 SI TERMEN DEPUNERE – CLICK AICI

PENTRU MODELUL DE D 094 IN EXCEL – CLICK AICI

Asa cum am precizat si anul trecut, dosarul ar trebui sa contina pe langa D 094 si o mentiune referitoare la faptul ca nu s-au efectuat achizitii intracomunitare de bunuri in anul precedent , dar si declaratia 010 – daca depaseste plafonul de 100.000 euro (cifra de afaceri pentru 2010) – in care bifeaza lunar declararea TVA – model nou 010 – insa vom reveni cu detalii.

PENTRU CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA NEWSLETTER – DAR CARE VOR SA FIE LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA EL ASTFEL – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===> SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

PENTRU MODELUL DE D 094 IN PDF – CLICK AICI

8 COMENTARII

  1. […] Formularul „Declarație privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic și care nu au efectuat achiziții intracomunitare de bunuri în anul precedent (094)” se depune la organul fiscal competent, până la data de 25 ianuarie inclusiv, pentru anul precedent. Model declaratie 094 – valabil 2011 (de depus de platitorii de TVA cu privire la cifra de afaceri) – click aici […]

  2. […] Astfel, declaraţia privind cifra de afaceri în cazul persoanelor impozabile pentru care perioada fiscală este trimestrul calendaristic şi care nu au efectuat achiziţii intracomunitare de bunuri în anul precedent – este formularul 094 – si trebuie depusa pana la data de 25.01.2011 la unitatile Ministerului Finantelor Publice. PENTRU MODELUL DE DECLARATIE – CLICK AICI […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!