AcasăReglementari contabileOMFP 2869/2010 - pentru modificarea si completarea unor reglementari contabile

OMFP 2869/2010 – pentru modificarea si completarea unor reglementari contabile

Ordinul Ministerului Finanţelor Publice nr. 2869 din 23/12/2010 pentru modificarea şi completarea unor reglementări contabile, a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 882 din 29/12/2010, si aduce noile structuri ale bilanţului ce trebuie depus de entitatile economice in cauza.

Interesanta este prevederea potrivit careia incepând cu data de 1 ianuarie 2011, entităţile care în exerciţiul financiar precedent au înregistrat o cifră de afaceri sub echivalentul în lei al sumei de 35.000 euro nu mai depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice raportări contabile în cursul exerciţiului financiar. Pentru determinarea plafonului cifrei de afaceri se utilizează cursul de schimb valutar comunicat de Banca Naţională a României, valabil la data încheierii exerciţiului financiar precedent.

Textul integral al acestuia il aveti in continuare, sau il puteti descarca gratuit de aicilink. Mii de multumiri membrilor “contacafe_club” pentru furnizarea textului acestui ordin. Pentru a mari dimensiunea textului – click pe zoom.

5 COMENTARII

  1. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna!

    La multi ani 2011!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!