AcasăIntreprinderi IndividualeModel declaratii in Word pentru Casa de Pensii si ANOFM - conform...

Model declaratii in Word pentru Casa de Pensii si ANOFM – conform OUG 58/2010 si OUG 82/2010

Va oferim mai jos, modelele de declaratii conforme cu OUG 58/2010 – text integral – pentru modificarea si completarea Legii 571/2003 privind Codul fiscal si alte masuri financiar fiscale, modificata prin OUG 82/2010 – text integral – pentru modificarea art. 7 alin (1) pct. 2 subpct 2.1 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum si pentru modificarea art. III din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 58/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si alte masuri financiar fiscale, pentru veniturile platite incepand cu data de 10 Septembrie 2010.

Modelele au completate rubricile cu privire la salariul minim, cote contriburii, dar contin si indicatii (link in document) pentru locul unde se poate identifica codul IBAN pentru conturile fiecarei institutii judetene.

Pentru modelul necesar la ANOFMclick aici

Pentru modelul necesar la CNPAS
click aici

In cazul in care nu identificati in document, conturile (IBAN) le gasiti aici – link.

PENTRU A FI LA CURENT CU STIRILE IN DOMENIU – VA PUTETI ABONA LA NEWSLETTER-UL NOSTRU – INTRODUCETI ADRESA DE MAIL IN PARTEA DREAPTA ===>>> DEASUPRA DE TEXTUL “UITE CATI SUNT DEJA ABONATI” SI APOI CLICK PE “SUBSCRIBE”.

7 COMENTARII

  1. […] 3. Rubrica „Adresa de domiciliu sau de reşedinţă” – se completează cu adresa de domiciliu sau de reşedinţă a persoanei care depune declaraţia 4. Rubrica “Actul de identitate” – se completează cu seria şi numărul cărţii de identitate sau a buletinului de identitate UPDATE – MODEL DECLARATIE IN WORD CF. OUG 58 SI OUG 82 – LINK […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!