Maine – termen limita pentru depunerea Declaratiei 390 VIES

2
169

Data de 15 septembrie 2010, inclusiv, constituie termen limita pentru – Declaraţia recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare pentru obligaţiile de declarare aferente operaţiunilor desfăşurate în luna august 2010, formular 390 VIES.

Termenul se refera la contribuabilii care au efectuat in luna august 2010 livrări intracomunitare scutite de taxă, achiziţii intracomunitare de bunuri, livrări de bunuri în cadrul unei operaţiuni triunghiulare precum şi prestări/achiziţii intracomunitare de servicii, că au obligaţia declarării acestor operaţiuni.

APLICATIE PENTRU GENERARE D 390 – CLICK AICI

Obligaţia este reglementată de art. 156 indice 4 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare şi de Ordinul preşedintelui ANAF nr. 76/2010.

INFO UTIL D 390AICI SI AICI

info si via – www.finantevalcea.ro

2 COMENTARII

  1. Buna ziua.
    Nu sunt contabil dar as dori sa verific o firma daca este inregistrata in lista operatorilor intracomunitari. Se poate? Este o lista online cu cei inregistrati? Am cautat dar nu am gasit. Care e procedura de verificare a unei firme daca este sau nu in ROI?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.