AcasăGeneralIn "stand by" putin

In „stand by” putin

Am primit o notificare aberanta, pe care incercam sa o rezolvam in prezent, in care ni se cere inchiderea forumului. O sa va tinem la curent. Sper sa fiti alaturi de noi daca va incepe o lupta cu concurenta in domeniu.

10 COMENTARII

  1. da’asta ce mai e??? ce notificare? ce inchidere?
    sincer mi-ar parea rau sa se inchida siteul… nu prea dadeam commenturi ca eram multumit cu totul… ma bucuram si eu ca sunt oameni care vin cu informatii utile in domeniul contabilitatii… am aflat multe de pe acest site… da’nu inteleg nici in ruptul capului de ce ar deranja pe cineva un site care ajuta… care e in folosu’a ceva… ???
    eu unu’as vrea sa rog „conducerea” sa nu se lase calcati in picioare… faceti un lucru bun si cred eu in folosu’multor oameni… eu sustin cauza…

  2. Ma alatur la cele spuse de „charlye22”.
    Imi place mult acest site – chiar l-am pus ca „prima pagina” in browser – si mi-ar parea rau sa fie inchis.
    Sper din toata inima sa nu se intample asta.
    Daca e cu putinta sa ajut cu ceva, cu draga inima.

  3. Si eu ma alatur celor spuse de ‘Florentina Glava’, o zi buna si sa ne tineti la curent mult timp 🙂

  4. @florentina – merci florentina. nimeni nu vrea asta, dar uite ca sunt in tara asta multi tupeisti care se folosesc de legislatia asta aiurita si dau in concurenta pentru a exista numai ei pe piata.

  5. Eu sunt alaturi de voi. E o mare aberatie. Chiar am citit o intrebare a unui utilizator pe conta.ro referitoare la punctul lor de vedere, si asteptam un raspuns, iar ei , conta.ro au preferat sa inchida topicul respectiv. Deci nici macar nu au bunul simt sa spuna punctul lor de vedere.

  6. @bogdan – pai cum sa aiba, ca siteul ala a devenit „all about money” de mult timp. pacat ca se intampla in Romania asa ceva. sa speram ca vom rezolva situatia, doarece acum punem la punct o replica.

  7. Respect pentru ce faceti, pentru munca si timpul alocat acestui Blog, sunteti o sursa continua de informatii foarte bine documentata si mi-ar parea sincer rau ca sistemul sa va invinga… daca va putem ajuta cu ceva dati de stire… Numai bine si bafta multa mai departe

  8. @monica – multumim. speram sa rezolvam fara prea mult tam-tam, dar daca amenintarile continua va vom solicita ajutorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!