AcasăGeneralProcedura rezervarii denumirii asociatiilor, fundatiilor si federatiilor

Procedura rezervarii denumirii asociatiilor, fundatiilor si federatiilor

În vederea rezervării denumirii, este necesară completarea unei cereri (model în Anexa la Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 954/2000) şi ataşarea dovezii în original a achitării tarifului de 5 RON, la orice unitate a Trezorerie, în contul 20360150-„Alte venituri” (noua clasificaţie a indicatorilor privind bugetul de stat a fost aprobată prin Ordinul Ministerului Finanţelor Publice nr. 1954/2005).

Cererea se depune la Registratura generală a Ministerului justiţiei ori se transmite prin poştă, termenul de soluţionare fiind de 3 zile de la data primirii cererii. Pentru informaţii procedurale şi eliberarea dovezilor de disponibilitate a denumirii este organizat program cu publicul la nivelul Direcţiei pentru relaţii cu publicul şi evidenţa ONG, de luni până vineri între orele 10,00-12,00 iar marţea şi joia şi între orele 14,00-16,00.

Model cerereclick aici

sursa – just.ro

2 COMENTARII

  1. Va felicit pentru acest site.Observ ca se dau raspunsuri pertinente si utilizatorii sunt tratati cu mult respect.Nu acelasi lucru se intampla pe alte site-uri,unde utilizatorul este jignit doar pentru ca a repetat un subiect sau intrebarea este prea simpla din punctul de vedere al moderatorului.Dar nu se tine seama ca uneori datorita stresului sau timpului limitat ca si utilizator poti gresi.Accesand :http://conta.money.ro/forum/index.php?showtopic=38081&pid=213162&mode=threaded&start=#entry213162,

    :http://conta.money.ro/forum/index.php?showtopic=38081&pid=212648&mode=threaded&start=#entry212648,
    si :http://conta.money.ro/forum/index.php?showtopic=37275&pid=220612&mode=threaded&start=#entry220612,
    puteti vizualiza un comportament mult sub nivelul bunului simt al unui moderator.Si asta pentru ca un utilizator a pus o intrebare.Putea foarte bine sa nu i se raspunda,dar s-a preferat jignirea lui.Am criticat la randu-mi atitudinea moderatoarei si au mai facut-o si altii inaintea mea,insa fara rezultat.
    De aceea am tinut sa va felicit si imi exprim speranta ca aici nu voi gasi asa comportament,indiferent ca e vorba de mine sau alt utilizator.

  2. @oana – te inteleg dar nu ne putem pronunta si nici nu este frumos sa ne pronuntam noi.

    PS – pentru cei care vor sa acceseze link-urile, copiati linkul din comentariul oanei si stergeti cele doua puncte din fata lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!