Procedura rezervarii denumirii asociatiilor, fundatiilor si federatiilor

2
420

În vederea rezervării denumirii, este necesară completarea unei cereri (model în Anexa la Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 954/2000) şi ataşarea dovezii în original a achitării tarifului de 5 RON, la orice unitate a Trezorerie, în contul 20360150-„Alte venituri” (noua clasificaţie a indicatorilor privind bugetul de stat a fost aprobată prin Ordinul Ministerului Finanţelor Publice nr. 1954/2005).

Cererea se depune la Registratura generală a Ministerului justiţiei ori se transmite prin poştă, termenul de soluţionare fiind de 3 zile de la data primirii cererii. Pentru informaţii procedurale şi eliberarea dovezilor de disponibilitate a denumirii este organizat program cu publicul la nivelul Direcţiei pentru relaţii cu publicul şi evidenţa ONG, de luni până vineri între orele 10,00-12,00 iar marţea şi joia şi între orele 14,00-16,00.

Model cerereclick aici

sursa – just.ro

Articolul precedentSectiunea din discursul PM de ieri cu privire la scoaterea impozitului pe profit anticipat
Articolul următorInfo util cu privire la Declaratia 204

2 COMENTARII

 1. Va felicit pentru acest site.Observ ca se dau raspunsuri pertinente si utilizatorii sunt tratati cu mult respect.Nu acelasi lucru se intampla pe alte site-uri,unde utilizatorul este jignit doar pentru ca a repetat un subiect sau intrebarea este prea simpla din punctul de vedere al moderatorului.Dar nu se tine seama ca uneori datorita stresului sau timpului limitat ca si utilizator poti gresi.Accesand :http://conta.money.ro/forum/index.php?showtopic=38081&pid=213162&mode=threaded&start=#entry213162,

  :http://conta.money.ro/forum/index.php?showtopic=38081&pid=212648&mode=threaded&start=#entry212648,
  si :http://conta.money.ro/forum/index.php?showtopic=37275&pid=220612&mode=threaded&start=#entry220612,
  puteti vizualiza un comportament mult sub nivelul bunului simt al unui moderator.Si asta pentru ca un utilizator a pus o intrebare.Putea foarte bine sa nu i se raspunda,dar s-a preferat jignirea lui.Am criticat la randu-mi atitudinea moderatoarei si au mai facut-o si altii inaintea mea,insa fara rezultat.
  De aceea am tinut sa va felicit si imi exprim speranta ca aici nu voi gasi asa comportament,indiferent ca e vorba de mine sau alt utilizator.

 2. @oana – te inteleg dar nu ne putem pronunta si nici nu este frumos sa ne pronuntam noi.

  PS – pentru cei care vor sa acceseze link-urile, copiati linkul din comentariul oanei si stergeti cele doua puncte din fata lui.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.