AcasăIntracomunitarePrecizare oficiala cu privire la depunerea lunara a Declaratiei 390 (VIES) in...

Precizare oficiala cu privire la depunerea lunara a Declaratiei 390 (VIES) in 2010

Pe site-ul ANAF a fost publicata urmatoarea precizare:

„Orice persoană impozabilă înregistrată în scopuri de TVA trebuie să întocmească şi să depună la organele fiscale competente, până la data de 15 inclusiv a lunii următoare unei luni calendaristice, “Declaraţia recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare” – formularul 390 VIES, în conformitate cu dispoziţiile OPANAF nr. 76/2010.
Acest formular se completează începând cu operaţiunile desfăşurate în luna ianuarie 2010.

Declaraţiile recapitulative se depun numai pentru luna de raportare în care ia naştere exigibilitatea taxei pentru livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare, în format electronic, însoţit de formularul editat de persoana impozabilă cu ajutorul programului de asistenţă elaborat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscala (ANAF), semnat şi ştampilat, conform legii.
Programul de asistenţă este pus la dispoziţia persoanelor impozabile, gratuit, de unităţile fiscale sau poate fi descărcat de pe serverul de web al ANAF, la adresa www.anaf.ro. Contribuabilii care deţin certificat digital pot depune formularul prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.”

PENTRU NOUA APLICATIE PENTRU GENERAREA D 390CLICK AICI

via – anaf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!