AcasăNewsConsultare publica - traducerea Standardelor Internationale de Audit clarificate, editia 2009

Consultare publica – traducerea Standardelor Internationale de Audit clarificate, editia 2009

În urma finalizării, în primăvara anului 2009, a Proiectului de clarificare de către Consiliul pentru Standarde Internaţionale de Audit şi Asigurare (IAASB) din cadrul IFAC, Camera Auditorilor Financiari din România a finalizat procesul de traducere a ISA-urilor clarificate în limba română. Standardele ISA clarificate sunt în vigoare pentru auditurile situaţiilor financiare cu începere de la, sau ulterior datei de 15 decembrie 2009.

În conformitate cu noua Politică de traduceri a IFAC, publicată în decembrie 2008, procesul de traducere al standardelor clarificate include şi consultarea publică cu privire la corectitudinea traducerii. Consultarea publică se va derula până la data de 23 august 2009, ulterior standardele clarificate vor fi publicate şi disponibile în format tipărit pentru toţi cei interesaţi.

Astfel, CAFR aşteaptă comentariile şi sugestiile dumneavoastră pe marginea traducerii la adresa de mail: [email protected], sau prin fax la numărul: 4021 410 03 48.

Pentru a accesa versiunea în limba engleză a acestor standarde, vizitaţi direct site-ul Federaţiei Internaţionale a Contabililor (IFAC) – http://web.ifac.org/clarity-center/the-clarified-standards

Pentru versiunea tradusă a Standardelor Internaţionale de Audit clarificate, ediţia 2009 – trebuie sa intrati pe site-ul oficial al CAFR – click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!