AcasăJocuri de norocGuvernul a actualizat taxele percepute pentru jocurile de noroc

Guvernul a actualizat taxele percepute pentru jocurile de noroc

Guvernul a modificat în şedinţa de ieri prevederile legale privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, astfel încât să corespundă realităţilor economice, tehnice şi conceptuale în domeniu.
Actul normativ vizează, în esenţă, două aspecte: actualizarea taxelor percepute, care erau nemodificate din anul 2000 şi reducerea evaziunii fiscale în acest domeniu prin impunerea unor măsuri şi garanţii suplimentare”, a anunţat primul-ministru Emil Boc la finalul şedinţei de Guvern.

Astfel, prin ordonanţa de urgenţă adoptată, au fost actualizate taxele aferente obţinerii licenţei de organizare a jocurilor de noroc, precum şi taxele pentru acordarea autorizaţiei de exploatare a jocurilor de noroc.
În actul normativ adoptat se face o delimitare clară, exactă, fără echivoc a categoriilor de jocuri de noroc pentru care Comisia de autorizare a jocurilor de noroc acordă autorizaţie de exploatare a jocurilor de noroc/licenţa de organizare, cu definiţii reprezentative fiecărui tip de joc.

sursa – gov.ro

2 COMENTARII

  1. Astfel, prin ordonanţa de urgenţă adoptată, au fost satisfacute cerintele multinationalelor care cotizeaza la campaniile voastre electorale.noi cei mici putem sa murim din oficiu.
    În actul normativ adoptat se face o delimitare clară, exactă, fără echivoc intre firmele care au dat spaga electorala si firmele care nu au dat.
    bugetul de stat va incasa mai putin,vor fi inca 20000 de someri,ministerul culturii nu va mai primi nimic,solidaritate si cinematografia la fel,etc.
    nu-mi vine sa cred ca asa ceva se-ntampla in romania anilor 2009.curand vom ajunge o tara bananiera condusa cu akm-urile la spate.asta cand nu o sa mai fie nimic de furat si se vor fura intre ei.pogea fu,,,,,,,,,,,,,,,iii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!