AcasăGeneralVersiune noua aplicatie Casa de Pensii - 25.04.2009

Versiune noua aplicatie Casa de Pensii – 25.04.2009

In programul pentru angajatori pus la dispozitie de Casa Nationala de Pensii pentru generarea declaratiilor nominale V9.03 – se modifica programele privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat, în scopul introducerii modificarilor stipulate in OUG 28/2009 privind reglementarea unor masuri de protectie sociala. La baza articolului veti gasi si link-ul catre versiunea noua a aplicatiei.

Angajatorii care au si personal care beneficiaza de prevederile OUG 28/2009 vor completa pentru acestia o declaratie separata cu urmatoarele caracteristici:
– se completeaza codul unic de inregistrare al angajatorului,
– prima pozitie din codul de la Registrul comertului se inlocuieste cu *
– campul CM se completeaza cu 5
– se completeaza numarul de zile lucratoare in care asiguratii au beneficiat de prevederile OUG 28/2009 in campul NN (in luna martie 2009 numarul maxim de zile de intrerupere temporara a activitatii este 5)
– automat se completeaza campul TVN cu salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata, raportat la numarul de zile lucratoare in care asiguratii au beneficiat de prevederile OUG 28/2009
– contributiile de asigurari sociale si contributiile de asigurǎri pentru accidente de munca si boli profesionale pentru zilele in care asiguratii au beneficiat de prevederile OUG 28/2009 sunt 0.

Pentru a selecta macheta de completare a declaratiei pentru personalul care beneficiaza de prevederile OUG 28/2009 se acceseaza din meniul principal [Administrare] –> [Optiuni]. Din macheta care se afiseaza pe ecran, se selecteaza tab-ul [Tip ang]. Din optiunile afisate se selecteaza tab-ul [Som Teh]. Se salveaza optiunile selectate si se restarteaza aplicatia. Important – ordinul pentru aprobarea anexei a14 – Modalitati de transmitere pe cale electronica a Declaratiilor privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat este in curs de publicare.

Link pagina aplicatieclick aici

Link direct aplicatie (executabil)click aici

ALATURA-TE SI TU GRUPULUI NOSTRU DE CONTABILITATE – contacafe_club

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!