AcasăGeneralCererea de inregistrare a domiciliului fiscal al contribuabilului - 050

Cererea de inregistrare a domiciliului fiscal al contribuabilului – 050

Cererea de inregistrare a domiciliului fiscal se completeaza si se depune in cazul in care domiciliul fiscal este diferit de domiciliul sau sediul social, sau in cazul in care contribuabilul isi schimba domiciliul fiscal declarat anterior.
Cererea se depune la organul fiscal in a carui raza teritoriala se afla noul domiciliu fiscal, personal sau prin imputernicit/reprezentant fiscal si va fi insotita de documente care sa faca dovada detinerii sau ocuparii legale a spatiului pentru noul domiciliu fiscal.
1. Date de identificare ale contribuabilului – Se completeaza de catre toti contribuabilii persoane fizice sau juridice, sau de catre imputernicitii/reprezentantii fiscali desemnati de catre acestia, inscriind cu majuscule, citet si corect, datele de identificare ale contribuabilului care doreste sa-si schimbe domiciliul fiscal.
2. Date privind domiciliul/sediul social al contribuabilului – Se completeaza adresa unde contribuabilul isi are domiciliul, respectiv sediul social, stabilit sau inscris potrivit legii.
3. Date privind domiciliul fiscal actual al contribuabilului – Se completeaza in cazul in care domiciliul fiscal actual difera de domiciliul sau sediul social.
4. Date privind schimbarea domiciliului fiscal al contribuabilului – Se completeaza adresa unde contribuabilul doreste sa-si stabileasca noul domiciliu fiscal.

MODEL DECLARATIE 050 – CLICK AICI

Instructiunile de completare a formularului “Cerere de inregistrare a domiciliului fiscal al contribuabilului (050)” – au fost prezentate cu ajutorul site-ului oficial www.mfinante.ro.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!