AcasăGeneralOUG 91/2008 - document integral

OUG 91/2008 – document integral

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 91/2008, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, publicată în Monitorul Oficial nr. 480 din 30 iunie 2008

link catre document – aici


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

3 COMENTARII

  1. Este o nemernicie sa platesti pentru un autoturism familial, impozit peste 2100 lei! Eu il platesc de 3 ani si sunt persoana fizica, actualmente pensionar de stat. Am un autoturism din 1993, cu o capacitate cilindrica de 3300 cm.cubi. Merg cu el intre 400-600km. anual. Platesc taxa de drum corespunzatoare, platesc RCA corespunzator, platesc impozit corespunzator si la final benzina pe care o pun. Adunand platesc pe km. parcurs, la cei 500 km. pe care-i fac, peste 7,5 lei. Repet – dau peste 3750 lei pentru 500 Km.Cred ca daca as merge cu „naveta spatiala americana„ as plati mai putin ?! De ce s-a ajuns aici ? Din lacomia unui om pe nume Tariceanu, din prostia cronica romanesca. Daca pe Tariceanu l-am inteles (era afacerea lui, masinile frantuzesti au pana in 3000cm. cubi), prostia romaneasca nu o inteleg ?! Actuali vor fi si mai duri. Mai mult. Solutia ar fi radierea. Greu de inteles guvernantii! In loc sa platesti un impozit rational, in transe de 200 cm. cubi si peste 3000 cm. cubi, mai bine renunti si nu vei mai plati nimic !

  2. Pentru activitatea de „”chirii”am emis factura fiscala si chitanta fiscala si inspectia fiscala mi-a dat amenda 8.000 lei pentru lipsa casa de marcat.
    In INSTANTA de fond am pierdut ,cu drept de recurs.
    Am invocat exceptia prveazuta in OG.9/.3003”se excepteaza de la dotarea cu case de marcat”bunurile si serviciile care nu se incaseaza in MOMENTUL VINZARII”
    are CINEVA VRE-O HOTARIRE judecatoreasca privind acest lucru.
    Daca da ,cu recompensa ,doresc un document pe adresa de e-mail mentionata.
    Va multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura