AcasăGeneralzic si eu

zic si eu

ma uit pe monitoarele oficiale si nu vad nici o noutate legislativa in materie de fiscalitate, contabilitate sau altceva legat de aceste domenii. ma uit prin ziare si vad o gramada de stiri cu propuneri legislative care ar veni din partea institutiilor care se ocupa cu reglementarea acestor domenii.
inseamna ca acestea sunt furnizate in special agentiilor de stiri, care stiu primele daca este vreun proiect in dezbatere.

la un moment dat ma gandeam ca daca nu mai emit nimic inseamna ca o sa fie o stabilitate, dar in romania nu se poate asa ceva. sau se poate. se poate oare sa fie lucrurile mai clare in domeniul legislatiei, adica sa nu fie dat un act normativ si apoi completat de nu stiu cate ori. poate sunt eu unul singur caruia i se pare asa, sau poate aveti si voi aceeasi parere.

dar daca nu are cine sa faca niste discutii cu institutiile ce emit actele in cauza, e greu ca sa putem face ceva. ne trebuie un organism al contabililor, separat de ceccar, anevar, cafr, ccfr, care fiecare isi au interesele proprii si la care fiecare din noi aderam cand avem nevoie. am mai propus ideea asta si pe forum-uri sau grupuri, dar nu am materializat nimic.

poate pe viitor odata cu dezvoltarea revistei vom putea face si asta. principalul este sa infiintam asociatia, ca apoi sunt sigur ca vor adera multi. e greu cu organizarea in teritoriu, dar eu zic ca se poate face. numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!