AcasăGeneraldespre revista programata

despre revista programata

In curand va aparea pe piata O REVISTA ELECTRONICA DE CONTABILITATE .

Ea va contine teme in materie de contabilitate, fiscalitate, drept fiscal, salarii, nerezidenti, consolidare a conturilor, declaratii fiscale si reporting, soft contabil, intrebari si raspunsuri sosite pe emailul revistei, forum si grup, agenda, locuri de munca (cereri si oferte) etc.

Revista se va adresa tuturor celor care au tangenta cu domeniul economic, in special: economistului, contabilului, directorului economic, personalului din departamentul economic, studentului de la contabilitate.

Ca si obiectiv, revista isi propune sa abordeze problemele “fierbinti” ale contabilului roman. Articolele vor avea avea la baza aspectele semnalate pe forumurile si grupurile de contabilitate si site-urile afiliate acestora. Practic, vor veni ca si raspuns la problemele cotidiene ale contabilului.

Revista va fi lunara si va aparea la sfarsitul fiecarei luni. Ea va fi distribuita in mod gratuit membrilor Contacafe.ro, Contabilii.ro, membrilor grupului si tuturor persoanelor interesate de subiectele dezbatute de echipa noastra in aceasta publicatie contabila.

Daca sunteti interesati de publicitate in cadrul revistei (firme de specialitate, softuri contabile, recrutare personal in domeniu, distribuitori de carte economica, etc.), sunt rugati sa ia legatura cu echipa noastra.

In cazul in care revista va avea cerere foarte mare, atunci vom recurge si la tiparirea ei.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati – [email protected]

Va multumim pentru lecturarea acestui mesaj!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!