AcasăGeneralNoua valoare a mijloacelor fixe este 1800 lei

Noua valoare a mijloacelor fixe este 1800 lei

in caz ca am uitat sa precizam

In MO nr. 103 din data de 12 Feb 2007 a fost publicata HGR nr. 105/2007 privind stabilirea valorii de intrare a mijloacelor fixe

Art. 1. – (1) Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, valoarea minimă de intrare a mijloacelor fixe stabilită în condiţiile art. 3 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 15/1994 privind amortizarea capitalului imobilizat în active corporale şi necorporale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, este de 1.800 lei.
(2) Valoarea rămasă neamortizată a mijloacelor fixe cu valoarea de intrare cuprinsă între 1.500 lei şi 1.800 lei, existente în patrimoniul operatorilor economici, se va recupera integral la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri sau se poate opta pentru recuperarea acestei valori, pe durata normală de funcţionare rămasă, potrivit prevederilor legale în vigoare.
(3) Prevederile alin. (1) şi (2) se aplică în mod corespunzător şi instituţiilor publice şi persoanelor juridice fără scop patrimonial.
Art. 2. – Pe data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă art. 6 din Hotărârea Guvernului nr. 1.553/2003 privind reevaluarea imobilizărilor corporale şi stabilirea valorii de intrare a mijloacelor fixe, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 21 din 12 ianuarie 2004.


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura