AcasăInventariereManual Proceduri Inventariere la 31.12.2022 - gratuit si editabil (document necesar în...

Manual Proceduri Inventariere la 31.12.2022 – gratuit si editabil (document necesar în procesul inventarierii anuale)

Dupa cum cunoasteti deja (sau nu) – răspunderea pentru buna organizare a lucrarilor de inventariere, potrivit prevederilor Legii nr. 82/1991, republicata – text aici – si în conformitate cu reglementarile contabile aplicabile, revine administratorului, ordonatorului de credite sau altei persoane care are obligatia gestionarii entitatii.

Pentru efectuarea inventarierii, aceste persoane aproba proceduri scrise, adaptate specificului activitatii, pe care le transmit comisiilor de inventariere. Ca si in ceilalti ani, va supunem atentiei un model de proceduri, care sunt pasul initial inainte de adoptarea la nivelul fiecarei entitati a deciziei de numire a comisiei ce efectueaza inventarierea anuala (la 31.12.2022) – model actualizat al deciziei in curand pe acest site.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE MANUAL CU PROCEDURI PENTRU INVENTARIEREA LA 31.12.2022 – CLICK AICI

Problematica procedurilor si a inventarierii este reglementata de OMFP nr. 2861/09.10.2009text integral – pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii (publicat in Monitorul Oficial nr. 704/20.10.2009).

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI.

ALTE RESURSE UTILE INVENTARIERE ANUALA 31.12.2022:

✅ – Inventarierea patrimoniului la 31.12.2022 – aspecte importante ce trebuie avute în vedere (în fiecare an) – CLICK AICI
✅ – Comisia de inventariere anuală la 31.12.2022 – condiții corespunzătoare de lucru ce trebuie create (info) – click aici

💡 – Aplicație pentru inventarierea ușoară a produselor (sute de produse) – gratuit (Excel) – click aici
💡 – Ghid pentru antreprenori pentru efectuarea inventarierii la magazinele cu amănuntul (gratuit) – click aici

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM! ⚠️ CONTABILI PE FACEBOOK ⚠️ – CLICK AICI


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum cunoasteti deja (sau nu) - răspunderea pentru buna organizare a lucrarilor de inventariere, potrivit prevederilor Legii nr. 82/1991, republicata - text aici - si în conformitate cu reglementarile contabile aplicabile, revine administratorului, ordonatorului de credite sau altei persoane care are obligatia...Manual Proceduri Inventariere la 31.12.2022 - gratuit si editabil (document necesar în procesul inventarierii anuale)
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura