Care este numărul de zile lucrătoare (și ore) pentru luna OCTOMBRIE 2022 – pentru CIM cu normă întreagă sau CIM cu timp parțial (util)

0
643

Deoarece avem multe intrebari pe aceasta tema, ne-am gandit sa recapitulam si in aceasta luna tabelul initial in care am prezentat zilele lucrătoare din fiecare luna a anului 2022 DETALII AICI – precum si distributia pe ore a acestora, in functie de tipul de CIM (cu timp normal sau partial).

In concluzie, pentru un CIM cu norma intreaga – numărul de zile lucrătoare pentru luna OCTOMBRIE 2022 – este de 21 de zile (168 ore)PENTRU SEPTEMBRIE 2022 (CLICK AICI). Pentru celelalte categorii de CIM-uri, aveti detaliile mai jos.

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI.

💡 Decizie internă privind programarea (planificarea) concediilor de odihnă pe anul 2022 – gratuit, editabil și actualizat (model) 💡click aici

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

REVEDEȚI PREZENTAREA
Zile/Ore Lunare
Articolul precedentOPINS nr. 1493/2022 – pragurile valorice Intrastat valabile în anul 2023 (comerț intra-UE cu bunuri)
Articolul următorANAF (nou) – informare privind cazurile semnificative constatate de inspecția fiscală în luna august 2022
care-este-numarul-de-zile-lucratoare-si-ore-pentru-luna-octombrie-2022-pentru-cim-cu-norma-intreaga-sau-cim-cu-timp-partial-utilDeoarece avem multe intrebari pe aceasta tema, ne-am gandit sa recapitulam si in aceasta luna tabelul initial in care am prezentat zilele lucrătoare din fiecare luna a anului 2022 - DETALII AICI - precum si distributia pe ore a acestora, in functie...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.