AcasăCodul munciiITM (oficial - iulie 2022) - CARNETUL DE MUNCA, document indispensabil pentru...

ITM (oficial – iulie 2022) – CARNETUL DE MUNCA, document indispensabil pentru obținerea pensiei

Inspectoratele Teritoriale de Muncă – readuc în atenția persoanelor care nu au solicitat eliberarea carnetului de muncă, importanța deținerii acestuia, fiind un document necesar, care stă la baza constituirii dreptului la pensie, în cuprinsul său fiind evidențiată vechimea în muncă dobândită până la data de 31 decembrie 2010.

Întrucât numărul de carnete de muncă neridicate de către titulari se menține ridicat, ITM-urile invită din nou persoanele interesate, să se prezinte la sediul Inspectoratelor Teritoriale de Muncă – de luni până joi în intervalul orar 8:30 – 14:30, respectiv în ziua de vineri între orele 8:30 – 13:30, pentru a intra în posesia acestora.

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI.

ITM-urile reamintesc de asemenea celor interesați, că începând cu data de 01.01.2011, vechimea în muncă poate fi probată cu adeverința eliberată gratuit de către angajator, iar în situația în care din motive justificate, angajatorul se află în imposibilitate de a elibera această adeverință, vechimea în muncă poate fi dovedită cu un extras din registrul general de evidență al salariaților, furnizat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă în raza căruia domiciliază solicitantul, tariful perceput fiind de 20 lei / document.

Informații utile, cu privire la procedura de eliberare a carnetului de muncă, pot fi obținute la numerele de telefon sau la adresele de email oficiale ale ITM-urilor.

Sursa (cu multumiri de la noi) – Biroul de presă al ITM Arad

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Inspectoratele Teritoriale de Muncă - readuc în atenția persoanelor care nu au solicitat eliberarea carnetului de muncă, importanța deținerii acestuia, fiind un document necesar, care stă la baza constituirii dreptului la pensie, în cuprinsul său fiind evidențiată vechimea în muncă dobândită până la data...ITM (oficial - iulie 2022) - CARNETUL DE MUNCA, document indispensabil pentru obținerea pensiei
error: Conținutul este protejat !!