AcasăNewsATENTIE - valabilitatea voucherelor de vacanță emise în 2019 și 2020 expiră...

ATENTIE – valabilitatea voucherelor de vacanță emise în 2019 și 2020 expiră pe data de 30 iunie 2022 !

Angajații din sectorul public mai au la dispoziție doar o săptâmână pentru a utiliza voucherele de vacanță emise în anii precedenți, inclusiv pentru rezervări cu plata în avans!

Voucherele de vacanță emise în 2019 și 2020 mai sunt valabile doar până la data de 30 iunie a.c., așa cum prevede Ordonanța de Urgență nr. 131/2021 privind modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene. Măsura de prelungire a termenelor a fost adoptată pentru a contribui la refacerea forței de muncă, precum și pentru a diminua efectele pandemiei asupra acestui sector.

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI.

Astfel, persoanele care nu au utilizat încă voucherele de vacanță eliberate în anii anteriori pot achiziţiona servicii de cazare și pachete turistice în destinațiile locale, fie achitând la recepțiile unităților clasificate, fie apelând la agențiile de turism licențiate din țară.

În ceea ce privește pachetele turistice, acestea trebuie să conțină în mod obligatoriu cazare și, suplimentar, servicii de alimentație publică, transport, alimentaţie publică, tratament balnear sau agrement.

Amintim că sumele acordate sub forma voucherelor de vacanță pot fi utilizate doar pe teritoriul României. Totodată, nu este permisa achitarea cu vouchere de vacanță a serviciilor facturate altui beneficiar, ci doar posesorului acestora.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Sursa info si foto – turism.gov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Angajații din sectorul public mai au la dispoziție doar o săptâmână pentru a utiliza voucherele de vacanță emise în anii precedenți, inclusiv pentru rezervări cu plata în avans! Voucherele de vacanță emise în 2019 și 2020 mai sunt valabile doar până la data de 30...ATENTIE - valabilitatea voucherelor de vacanță emise în 2019 și 2020 expiră pe data de 30 iunie 2022 !
error: Conținutul este protejat !!