IMPORTANT (controale ANAF/ITM) – de făcut următoarea modificare in REVISAL/REGES, dacă nu s-a realizat pană acum

0
3420

Dupa cum stiti, Direcția Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), împreună cu Inspecția Muncii (IM), desfășoară Acțiunea de control Cronos – DETALII AICI – pentru prevenirea și combaterea sustragerii de la declararea și fiscalizarea muncii, în scopul asigurării, tuturor angajaților din România, a accesului la protecția conferită de legislația socială (sănătate, pensii, șomaj, asigurări în caz de accidente de muncă) și de legislația muncii.

Urmare a faptului ca aceste controale au „atins” si colegi de-ai nostri, va aducem in atentie, pe aceasta cale, un aspect pe care poate unii dintre voi nu l-ati avut in vedere pana acum, in ceea ce priveste REVISAL-ul.

PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI.

Mai exact, aveti grija ca in momentul in care s-a schimbat Reprezentantul Legal al angajatorului (Administratorul), sa faceti si modificarea in programul REVISAL/REGES al ITM.

Avem colegi care au patit asa ceva, adica ITM-ul nu le-a gasit nimic incorect in actele de resurse umane, asa ca a cercetat aspectul cu privire la schimbarea reprezentantului legal, a observat ca schimbarea a avut loc in actele angajatorului (la ONRC), insa nu s-a efectuat si in REVISAL/REGES – motiv pentru care a aplicat angajatorului o amenda de 5.000 lei.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IN CONCLUZIE – MARE ATENTIE. IMPORTANT – Un alt aspect, pe care s-a insistat este cel cu privire la existenta scrisorii/instiintarii (la dosarele de personal) – pentru informarea noilor salariați (sub 45 de ani), cu privire la Pilonul II de pensii privatemodel aici .

🔍 ALTE RESURSE UTILE – DIN ULTIMA PERIOADA: 🔍

✅ – HAI SA AJUTAM! – Solicitare sprijin pentru Asociația Literata. Va mulțumim anticipat tuturor!click aici

💡 – ANAF (oficial) – informare privind cazurile semnificative constatate de inspecția fiscală în luna februarie 2022 – CLICK AICI
💡 – ANAF (nou) – informare privind cazurile semnificative constatate de inspecția fiscală în luna ianuarie 2022 – click aici
💡 – ATENȚIE – ANAF și Inspecția Muncii vor începe campania/acțiunea de control Cronos (salarii sub-declarate, etc.) – click aici
💡 – Legea nr. 72/2022 – anulare obligații fiscale și modificare acte normative (tratament fiscal diurne) – click aici
💡 – Împuternicire (model 2022) – pentru înrolare/înregistrare in SPV a firmei/companiei/entității, cu semnătura electronică a contabilului – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Resurse Umane
Articolul precedentSemnarea bilanțului la 31.12.2021 (situații financiare anuale-raportări contabile) – cine are dreptul de a face acest lucru în anul curent (2022)
Articolul următorBilanț 31.12.2021 – Raport/Proces-Verbal pentru Adunare Generala Asociați/Acționari (model 2022, pentru situație profit)
Dupa cum stiti, Direcția Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), împreună cu Inspecția Muncii (IM), desfășoară Acțiunea de control Cronos - DETALII AICI - pentru prevenirea și combaterea sustragerii de la declararea și fiscalizarea muncii, în scopul asigurării,...important-controale-anaf-itm-de-facut-urmatoarea-modificare-in-revisal-reges-daca-nu-s-a-realizat-pana-acum

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.