Guvernul a aprobat majorarea punctului de pensie cu 10% și a indemnizației sociale pentru pensionari cu 25%, – de la 1 ianuarie 2022

0
645

Guvernul a adoptat, în ședința de miercuri, Ordonanța de urgență pentru majorarea valorii punctului de pensie și a indemnizației sociale pentru pensionari, începând cu luna ianuarie a anului viitor.

Astfel, valoarea punctului de pensie crește de la 1.442 lei, cât este în prezent, la 1.586 lei. Actul normativ aprobat de Executiv mai prevede că începând cu anul 2023 valoarea punctului de pensie se majorează cu rata medie anuală a inflației, la care se adaugă 50% din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat, indicatori definitivi, comunicați de Institutul Național de Statistică.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

În ceea ce privește indemnizația socială pentru pensionari, Guvernul a aprobat majorarea de la 800 lei la 1.000 lei, ceea ce reprezintă o creștere de 25%.

Sursa – MMPS

REVEDEȚI PREZENTAREA
PENSIE
Articolul precedentINFO ANAF (noile cote reduse de TVA) – pentru lemnele de foc (persoane fizice si juridice) si pentru cărți, ziare, reviste (electronice)
Articolul următorGuvernul a aprobat majorarea alocației de stat pentru copii și acordarea celei de-a 13-a indemnizații pentru persoanele cu dizabilități
guvernul-a-aprobat-majorarea-punctului-de-pensie-cu-10-si-a-indemnizatiei-sociale-pentru-pensionari-cu-25-de-la-1-ianuarie-2022Guvernul a adoptat, în ședința de miercuri, Ordonanța de urgență pentru majorarea valorii punctului de pensie și a indemnizației sociale pentru pensionari, începând cu luna ianuarie a anului viitor. Astfel, valoarea punctului de pensie crește de la 1.442 lei, cât este în prezent, la 1.586...

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.