OUG nr. 59/2021 – modificări la Codul Fiscal (legislație TVA și impozit specific)

5
1841

Stimati colegi, va informam pe aceasta cale ca, in Monitorul Oficial nr. 630 din 28 iunie 2021, a fost publicata – Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 59 din 24 iunie 2021 – pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI TEXTUL INTEGRAL – 🔍 VIA AJFP DAMBOVITA 🔍 (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS (atentie si la resursele din articol).

🔍 PENTRU A DESCARCA TEXTUL OUG 59/2021 🔍 – CLICK AICI

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Codul Fiscal si CPF
Articolul precedentOperațiunile impozabile aflate în sfera de aplicare a TVA, reglementate de Codul Fiscal – oficial ANAF (2021)
Articolul următorCNAS (oficial) – noi reglementări privind modul de acordare a concediilor medicale

5 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.