AcasăNewsCum să stai la curent cu noutățile contabil-fiscale și în 2021 -...

Cum să stai la curent cu noutățile contabil-fiscale și în 2021 – reminder pagini/grupuri, plus alte opțiuni (recomandări rețele sociale)

După cum am precizat in fiecare an, suntem de părere ca în ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se întâmpla în domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iți poți anunța clienții cât mai repede – și asta trebuie sa o faci zilnic. Pentru asta iți recomandam sa te abonezi la newsletter-ul nostru (căsuța stânga – sub mențiunea – ABONARE BLOG VIA E-MAIL), sau la sistemul de notificări livedetalii aici – iar știrile noastre zilnice vor ajunge la tine foarte repede.

✋ Probabil va întrebați de ce la amândouă, sau de ce și la pagina – Contabili si resurse pentru ei (48.000 like-uri) ? Pai… din cauza că, este posibil ca în anumite perioade , una din ele sa nu aducă știrea cum trebuie la voi, din diverse motive, însa știrea este adusa de alta opțiune 🙂 .

🔍 IAR ÎN SITUAȚIA ÎN CARE AI DIVERSE PROBLEME CONTABIL FISCALE, PE CARE NU POȚI SA LE REZOLVI SINGUR – IȚI RECOMANDAM GRUPUL NOSTRU DE DISCUȚII 🔍 CONTABILI PE FACEBOOKCU PESTE 29.000 DE COLEGI, SAU GRUPUL CONTABILUL ISTET – cu peste 10.300 colegi.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Nu uitati insa si de celelalte locuri de intalnire (online) ale noastre:

✅ – site-ul contacafe.ro (locul unde gasiti toate modelele de care aveti nevoie)
✅ – CANALUL DE YOU TUBECLICK AICI (⚠️ dati click pe “Abonare” si apoi pe clopotel ⚠️ – va multumim)
✅ – Grupul “Salarizare, Resurse Umane, Codul Muncii” – cu peste 14.600 de colegi – click aici
✅ – Grupul “CONSULTANTI FISCALI” – cu peste 7.700 de colegi – click aici
✅ – Grupul de LinkedIn click aici (788 colegi)
✅ – Grupul AUDITORI FINANCIARI – GRUP – click aici – cu peste 1.900 de colegi
✅ – Grupul de contabilitate de pe Signal, Telegram sau WhatsUp (UNU, DOI si TREI )
✅ – Contul oficial de Twitter al blogului – link – cu multe tweet-uri si multi colegi.

Speram sa va fie de folos.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
După cum am precizat in fiecare an, suntem de părere ca în ziua de azi trebuie sa fii la curent cu tot ce se întâmpla în domeniul contabil-fiscal, ca astfel sa iți poți anunța clienții cât mai repede - și asta trebuie sa o...Cum să stai la curent cu noutățile contabil-fiscale și în 2021 - reminder pagini/grupuri, plus alte opțiuni (recomandări rețele sociale)
error: Conținutul este protejat !!