AcasăCodul munciiMasuri de sprijin pentru angajatori - ce noutăți a adus Ordonanța de...

Masuri de sprijin pentru angajatori – ce noutăți a adus Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 220 din 30 decembrie 2020

Dupa cum stiti deja, in Monitorul Oficial nr. 1326 din 31 decembrie 2020, a fost publicata Ordonanța de Urgență nr. 220 din 30 Decembrie 2020TEXT INTEGRAL AICI – privind aplicarea unor măsuri de protecție socială după 1 ianuarie 2021 în contextul răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru modificarea unor acte normative.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI CATEVA PRECIZARI SUPLIMENTARE – 🔍 VIA AJFP DAMBOVITA 🔍 (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR). SPERAM SA VA FIE DE FOLOS:

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

🎯 Angajatorii care în perioada 1 ianuarie – 1 septembrie 2021 încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, persoane în vârstă de peste 50 de ani ale căror raporturi de muncă au încetat din motive neimputabile lor în perioada stării de urgență sau de alertă, persoane cu vârsta cuprinsă între 16 și 29 de ani, înregistrate ca șomeri, precum și alți cetățeni români, încadrați în aceleași categorii de vârstă, cărora în anul 2020 le-au încetat raporturi de muncă cu angajatorii străini de pe teritoriul altor state, primesc lunar, pe o perioadă de 12 luni, 50% din salariul angajatului, dar nu mai mult de 2.500 lei.

💡 Decizie internă privind programarea (planificarea) concediilor de odihnă pe anul 2021 – gratuit, editabil și actualizat (model) 💡click aici

💡 Facilitățile acordate zilierilor (OUG 132/2020) se prelungesc până la data de 30 iunie 2021. Aceștia primesc pentru o perioadă de 3 luni, la alegerea beneficiarului de lucrări, 35% din remunerația cuvenită zilei de muncă (pentru sectoarele cu activitatea afectată de pandemie).

✅ Până la 30 iunie 2021, dar nu mai mult de o perioadă de 3 luni, la alegerea angajatorului, pentru angajaţii care încheie contracte individuale de muncă pe perioadă determinată de până la 3 luni, se asigură decontarea unei părţi din salariul acordat acestora, suportată din bugetul asigurărilor pentru şomaj, reprezentând 41,5% din salariul aferent zilelor lucrate în aceste locuri de muncă, pentru o perioadă de lucru de 8 ore/zi, dar nu mai mult de 41,5% din câştigul salarial mediu brut.

🎯 Declarații fiscale cu termen limită de depunere în luna IANUARIE 2021 – declarații/obligații fiscale pentru luna 12.2020 si Trimestrul IV (2020) 🎯 – click aici

1 COMENTARIU

  1. PROSTII.INCA DIN LUNA AUGUST AM INREGISTRAT LA AJOFM SUCEAVA UN DOSAR PENTRU UN TANAR NET SI PENTRU O PERSOANA PESTE 45 ANI SI NICI PANA LA ACEASTA DATA NU AM FOST ANUNTAT CA S-AR FI SEMNAT VREO CONVENTIE CU ACEASTA INSTITUTIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Dupa cum stiti deja, in Monitorul Oficial nr. 1326 din 31 decembrie 2020, a fost publicata Ordonanța de Urgență nr. 220 din 30 Decembrie 2020 - TEXT INTEGRAL AICI - privind aplicarea unor măsuri de protecție socială după 1 ianuarie 2021 în contextul răspândirii...Masuri de sprijin pentru angajatori - ce noutăți a adus Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 220 din 30 decembrie 2020
error: Conținutul este protejat !!