AcasăCodul munciiGhid pentru recunoașterea experienței profesionale și a calificărilor dobândite în afara granițelor...

Ghid pentru recunoașterea experienței profesionale și a calificărilor dobândite în afara granițelor – oficial ANOFM

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, structură în cadrul aparatului de lucru al Guvernului aflată în coordonarea prim-ministrului, a realizat “Ghidul pentru recunoașterea experienței profesionale și a calificărilor dobândite în afara granițelor”.

Documentul vine în sprijinul cetățenilor români din diaspora ce doresc reintegrarea profesională pe teritoriul României.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE “SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

Ghidul a fost realizat în cadrul unui grup de lucru și reunește contribuțiile Administrației Prezidențiale, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor, Autorității Naționale pentru Calificări și Asociației INCA România, sub coordonarea DRP.

PENTRU A DESCARCA GHIDUL OFICIAL – CLICK AICI

SURSA – ANOFM

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, structură în cadrul aparatului de lucru al Guvernului aflată în coordonarea prim-ministrului, a realizat "Ghidul pentru recunoașterea experienței profesionale și a calificărilor dobândite în afara granițelor". Documentul vine în sprijinul cetățenilor români din diaspora ce doresc reintegrarea profesională pe teritoriul...Ghid pentru recunoașterea experienței profesionale și a calificărilor dobândite în afara granițelor - oficial ANOFM
error: Conținutul este protejat !!