Ghid de instalare și utilizare a Revisal 6.0.8 – oficial Inspecția Muncii

0
7092

Avand in vedere ca, incepând cu data de 19 decembrie 2020, transmiterea registrului poate fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate din versiunea 6.0.8 ale aplicației Revisal DESCARCA VERS. REVISAL 6.0.8 DE AICI – Inspecția Muncii pune la dispozitia angajatorilor si noul – Ghid de instalare și utilizare a Revisal 6.0.8.

Acesta se poate descarca de pe link-ul urmator. Speram sa va fie de folos.

📌 PENTRU A DESCARCA NOUL GHID DE UTILIZARE AL APLICAȚIEI REVISAL (FISIER OFICIAL AL INSPECTIEI MUNCII) 📌 – CLICK AICI

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Revisal/Reges
Articolul precedentNEWS – a fost publicata versiunea 6.0.8 a aplicației Revisal. Descarc-o de aici! Vezi ce elemente noi cuprinde!
Articolul următorRegistrul-inventar (info 2020) – un document contabil obligatoriu în care se înscriu rezultatele inventarierii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.