NOU – precizări oficiale de la Inspecția Muncii, cu privire la noua versiune a Revisal/Reges (6.0.8)

0
2195

Dupa cum stiti – DETALII AICIincepând cu data de 21 decembrie 2020, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.8. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicației Revisal.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

🔵 Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8/6.0.5/6.0.6/ nu vor putea transmite.

🔍 Pentru actualizarea aplicației Revisal, este recomandat să urmați instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare.

🎯 Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Revisal/Reges
Articolul precedentModel „Lista de inventariere a datoriilor” – util și necesar la dosar inventar anual (31.12.2020)
Articolul următorOPANAF nr. 4072/2020 – modificare nouă Declarație anuală impozit pe profit (D 101)
nou-precizari-oficiale-de-la-inspectia-muncii-cu-privire-la-noua-versiune-a-revisal-reges-6-0-8Dupa cum stiti - DETALII AICI - incepând cu data de 21 decembrie 2020, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.8. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.