NOU – precizări oficiale de la Inspecția Muncii, cu privire la noua versiune a Revisal/Reges (6.0.8)

0
2084

Dupa cum stiti – DETALII AICIincepând cu data de 21 decembrie 2020, va fi disponibilă o nouă versiune a aplicației Revisal, 6.0.8. După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicației Revisal.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

🔵 Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8/6.0.5/6.0.6/ nu vor putea transmite.

🔍 Pentru actualizarea aplicației Revisal, este recomandat să urmați instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare.

🎯 Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Revisal/Reges
Articolul precedentModel „Lista de inventariere a datoriilor” – util și necesar la dosar inventar anual (31.12.2020)
Articolul următorOPANAF nr. 4072/2020 – modificare nouă Declarație anuală impozit pe profit (D 101)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.