Aspecte privind tratamentul fiscal al TVA în cazul importurilor de bunuri în România – oficial ANAF

1
1247

Va supunem atentiei un material oficial (5 pagini) – elaborat de DGRFP Brasov (institutie careia ii multumim pentru posibilitatea preluarii informatiilor) – ce prezinta informatii cu privire la tratamentul fiscal al TVA în cazul importurilor de bunuri în România (material publicat în data de 05.10.2020).

Speram sa va fie de folos. UTIL – Jurnal de Contabili (05.10.2020) – ce mai este nou in meseria noastră (util)click aici

PENTRU A DESCARCA MATERIALUL (TVA IMPORTURI – 2020) – CLICK AICI

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Materiale ANAF/MFP
Articolul precedentITM – reglementări noi cu privire la activitatea de resurse umane si soluționarea conflictelor de muncă (modif. Codul Muncii)
Articolul următorATENȚIE – se lansează formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 “Microgranturi” (video oficial)

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.