AcasăLegislatie actualizataProcedură aplicare sancțiuni internaționale - noile atributii ale ANAF (instituite prin OPANAF...

Procedură aplicare sancțiuni internaționale – noile atributii ale ANAF (instituite prin OPANAF nr. 3486/2020)

Avand in vedere ca, in Monitorul Oficial nr. 881 din 28 septembrie 2020, a fost publicat Ordinul președintelui ANAF nr. 3486 din 14 septembrie 2020 privind modificarea anexei la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.984/2019 pentru aprobarea Procedurii privind modalitatea de ducere la îndeplinire a atribuţiilor Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în domeniul sancţiunilor internaţionale;

🔍 AJFP DAMBOVITA 🔍 (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR) a venit cu CATEVA PRECIZARI SUPLIMENTARE – pe care SPERAM SA le gasiti DE FOLOS:

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

👉 Potrivit prevederilor O.U.G. nr. 202/2008 privind punerea în aplicare a sancţiunilor internaţionale, autorităţile din România, în domeniul lor de competenţă, au obligaţia de a lua măsurile necesare pentru a asigura punerea în aplicare a sancţiunilor internaţionale instituite prin rezoluții ale Consiliului de Securitate al ONU sau prin regulamente, decizii, poziţii comune, acţiuni comune şi alte instrumente juridice ale Uniunii Europene.

Prin Ordinul 3486 a fost aprobată noua procedură privind modalitatea de ducere la îndeplinire a atribuţiilor ANAF în domeniul sancţiunilor internaţionale.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

👉 Procedura definește activităţile desfăşurate de direcţiile de specialitate din cadrul aparatului central al ANAF, Direcţiei generale de administrare a marilor contribuabili, direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice şi unităţilor subordonate acestora, în vederea dispunerii şi aplicării măsurilor de blocare a fondurilor sau a resurselor economice care se află în proprietatea, sunt deţinute sau se află sub controlul, direct sau indirect, al persoanelor fizice sau juridice sancționate.

PENTRU A DESCARCA OPANAF 3486/2020 – CLICK AICI


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Avand in vedere ca, in Monitorul Oficial nr. 881 din 28 septembrie 2020, a fost publicat Ordinul președintelui ANAF nr. 3486 din 14 septembrie 2020 privind modificarea anexei la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1.984/2019 pentru aprobarea Procedurii privind modalitatea...Procedură aplicare sancțiuni internaționale - noile atributii ale ANAF (instituite prin OPANAF nr. 3486/2020)
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura