AcasăNewsONJN - modalitatea de plată a contribuției anuale (organizarea și exploatarea jocurilor...

ONJN – modalitatea de plată a contribuției anuale (organizarea și exploatarea jocurilor de noroc)

Referitor la modalitatea de plată a contribuției anuale reglementată de prevederile art. 10 alin. (4) din OUG nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, având în vedere Dispozițiile privind efectuarea plății, reglementate la art. 163 din Codul de procedură fiscală, ONJN aducem la cunoștință următoarele:

Strict în ceea ce privește plata contribuțiilor anuale pentru constituirea veniturilor proprii pentru promovarea respectării principiilor şi măsurilor privind jocurile de noroc responsabile social, așa cum sunt stabilite la art. 10 alin. (4) pct. (i)-(iv) din OUG nr. 77/2009, respectiv:

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

🔍 – organizatorii de jocuri de noroc la distanţă licenţiaţi din clasa I – 5.000 euro anual;
🔍 – persoanele juridice implicate direct în domeniul jocurilor de noroc tradiţionale şi la distanţă licenţiate din clasa II – 1.000 euro anual;
🔍 – jocurile la distanţă monopol de stat clasa III – 5.000 euro anual;
🔍 – organizatorii de jocuri de noroc tradiţionale licenţiaţi – 1.000 euro anual.

nu este necesară comunicarea de către debitori a dovezii plății, având în vedere faptul că încasarea în conturile de disponibilităţi sau de venituri bugetare ale Oficiului Național de Jocuri de Noroc se realizează pe baza extraselor de cont eliberate de unităţile Trezoreriei Statului, iar momentul plății, potrivit art. 163 alin. (11) lit. c) și d) din Codul de procedură fiscală, este:

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

🔍 – în cazul plăţilor efectuate prin mandat poştal, data poştei, înscrisă pe mandatul poştal;
🔍 – în cazul mandatelor poştale transmise de unităţile poştale în sistem electronic, data poştei astfel cum este aceasta transmisă prin sistemul electronic către Trezoreria Statului, potrivit normelor metodologice aprobate prin ordin comun al ministrului comunicaţiilor şi pentru societatea informaţională şi al ministrului finanţelor publice;
🔍 – în cazul plăţilor efectuate prin decontare bancară, inclusiv internet banking, home banking, mobile banking sau alte mijloace de plată la distanţă puse la dispoziţia debitorilor de instituţiile de credit, inclusiv tranzacţiile efectuate prin intermediul contului tranzitoriu, data la care băncile debitează contul persoanei care efectuează plata pe baza instrumentelor de decontare specifice, astfel cum această informaţie este transmisă prin mesajul electronic de plată de către instituţia bancară iniţiatoare, potrivit reglementărilor specifice în vigoare.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

Totodată, ONJN reaminteste modalitatea de completare a detaliilor de plata a contribuțiilor anuale, așa cum au fost aduse la cunoștință și prin informarea din data de 30.01.2019:

🎯 Denumire contribuție – „Contribuțiile organizatorilor jocurilor de noroc licențiați”
BENEFICIAR: OFICIUL NAȚIONAL PENTRU JOCURI DE NOROC
CIF ONJN: 31717537
Cod IBAN: RO47TREZ70020E160112XXXX
Deschis la: A.T.C.P.M. București

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

🎯 Pentru asigurarea identificării debitorului și a obligației de plată achitate, este necesară indicarea în ordinul de plată în câmpul „detalii transfer” cel puțin a numărului înștiințării de plată și/sau al deciziei referitoare la obligațiile bugetare accesorii reprezentând dobânzi și penalități de întârziere și a mențiunii „contribuție anuală”, iar în situația în care plata este efectuată de către o altă persoană decât debitorul, pe instrumentul de plată se va menționa denumirea debitorului și codul de indentificare fiscală al acestuia.

Sursa – ONJN

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Referitor la modalitatea de plată a contribuției anuale reglementată de prevederile art. 10 alin. (4) din OUG nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, având în vedere Dispozițiile privind efectuarea plății, reglementate la art. 163 din Codul de procedură fiscală, ONJN...ONJN - modalitatea de plată a contribuției anuale (organizarea și exploatarea jocurilor de noroc)
error: Conținutul este protejat !!