Decontarea indemnizației prevăzută la art. 1 alin. (4) din OUG nr. 132/2020 (reducere timp muncă) – posibila pe aici.gov.ro

0
1465

Conform ANOFM angajatorii pot accesa platforma aici.gov.ro în vederea decontării indemnizației prevăzută la Art. 1 alin. (4) din OUG nr. 132/2020 – reducere timp muncă.

Documentele necesare angajatorilor pentru decontarea indemnizației prevăzută de Art. 1 alin (4) din OUG nr. 132/2020 au fost aprobate prin Ordinul Ministrului Muncii și Protecției Sociale nr. 1393/15.09.2020, publicat în Monitorul Oficial nr. 850/16.09.2020, și pot fi descarcate din platforma aici.gov.ro.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

După ce sunt completate în format „PDF inteligent”, acestea vor încărcate şi transmise agenţiei pentru ocuparea forţei de muncă prin intermediul aceleiaşi platforme.

Nota: ANOFM recomandă angajatorilor să încarce documentele în platforma aici.gov.ro doar prin intermediul formularelor “PDF inteligent”.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Stare de Alerta 2020
Articolul precedentBilanț/Raportare Contabilă 30.06.2020 – PDF-ul inteligent ANAF a fost ACTUALIZAT recent (din nou)
Articolul următorANPIS – indemnizația de sprijin pentru persoanele care desfășoară activități necalificate cu caracter ocazional (zilieri)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.