Ghid OFICIAL preînregistrare platforma granturi.imm.gov.ro – VIDEO

1
1976

Avand in vedere ca platforma pentru obţinerea granturilor în valoare de 1 miliard de euro este operaţională – MEEMA a publicat pe site-ul oficial si un ghid de preînregistrare pe platforma de acordare a granturilor .

Acesta se poate vizualiza in clipul urmator. 🎯 ATENȚIE – informatii utile pentru cei care vor să se înscrie pe platforma granturi imm gov ro (1 mld. euro) 🎯 – click aici

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua.
    Ceea ce am inteles citind legea este ca aceste finantari sunt cu directie politica. Pt firme cu profit mare, pt care nu conteaza datoriile la stat ori la furnizori….nu conteaza daca au sau nu active….
    Am avut intentia sa aplic. La ce bun? Voi plati consultantul si atat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.