NOU – Min. Muncii roagă angajatorii care nu au trecut adresa de e-mail în formularul D112, să o facă !

0
2237

Detalii in clipul de mai jos.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

REVEDEȚI PREZENTAREA
Ministerul Muncii
Articolul precedentHG nr. 729/2020 – normele noi cu privire la deschiderea restaurantelor, cinematografelor, etc. (MO 797/2020)
Articolul următorOrdin Comun MS 1493/2020, MEEMA 2788/2020 si ANSVSA 149/2020 – norme restaurante și cafenele din interiorul clădirilor, etc.
Detalii in clipul de mai jos. ✅ ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ - click aici - DUPA CARE DAI CLICK PE "SUBSCRIBE" SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM! [youtube https://www.youtube.com/watch?v=RWEi8FmdGsI&w=560&h=315] IMPORTANT - CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL...nou-min-muncii-roaga-angajatorii-care-nu-au-trecut-adresa-de-e-mail-in-formularul-d112-sa-o-faca

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.