AcasăCodul munciiOUG nr. 132/2020 - măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor (kurzarbeit,...

OUG nr. 132/2020 – măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor (kurzarbeit, beneficii – telemuncă, sezonieri, etc.)

Stimati colegi, va informam ca, Monitorul Oficial nr. 720 din 10 August 2020, a fost publicata Ordonanța de Urgență a Guvernului României nr. 132 din 07 August 2020 – privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă.

Multumita colegilor de pe grupurile de WhatsApp, iata textul integral.

PENTRU A DESCARCA OUG 132/2020 – CLICK AICI

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici – DUPA CARE DAI CLICK PE „SUBSCRIBE” SI APOI PE CLOPOTEL. MULTUMIM!

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Stimati colegi, va informam ca, Monitorul Oficial nr. 720 din 10 August 2020, a fost publicata Ordonanța de Urgență a Guvernului României nr. 132 din 07 August 2020 - privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea...OUG nr. 132/2020 - măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor (kurzarbeit, beneficii - telemuncă, sezonieri, etc.)
error: Conținutul este protejat !!