AcasăCodul munciiCONTROALE ÎN CONSTRUCȚII - atenție la posibilele amenzi (oficial)

CONTROALE ÎN CONSTRUCȚII – atenție la posibilele amenzi (oficial)

ITM-urile reamintesc celor angrenați în procesul muncii, că amenzile contravenționale pentru prestarea muncii fără forme legale sunt foarte mari, fiind pasibili de amendă atât angajatorul cât și lucrătorul, astfel că pentru primirea la muncă a uneia sau a mai multor persoane fără încheierea unui contract individual de muncă, angajatorul este sancționat cu amendă de 20.000 lei pentru fiecare persoană astfel identificată, lucrătorul ce prestează muncă fără contract riscând între 500 lei și 1000 lei, amendă aplicată pe persoană fizică.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

ITM-urile amintesc – că în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, sancțiunea pentru nerespectarea de către conducătorii operatorilor economici a condițiilor privind luarea de măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc (limitarea răspândirii COVID-19) este între 1000 și 5000 lei.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa – ITM Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
ITM-urile reamintesc celor angrenați în procesul muncii, că amenzile contravenționale pentru prestarea muncii fără forme legale sunt foarte mari, fiind pasibili de amendă atât angajatorul cât și lucrătorul, astfel că pentru primirea la muncă a uneia sau a mai multor persoane fără încheierea unui...CONTROALE ÎN CONSTRUCȚII - atenție la posibilele amenzi (oficial)
error: Conținutul este protejat !!