AcasăNewsAJOFM (video oficial) - despre stimulentul de 41,5%, conform OUG 92/2020

AJOFM (video oficial) – despre stimulentul de 41,5%, conform OUG 92/2020

Va supunem atentiei un material oficial de la AJOFM Bihor – pe problema stimulentului de 41,5%, conform OUG 92/2020. Speram sa va fie de folos.

Nu uitati nici de articolul – ANOFM – comunicat cu privire la decontarea a 41,5% din salariul de bază al angajaților reveniți din șomaj tehnicclick aici.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

1 COMENTARIU

  1. Foarte clara si logica explicatia dumneavoastra. Exact asa am procedat si transmis ieri la judet Giurgiu. Mentionez ca am semnat electronic la sfarsit , o singura data . Drept raspuns am primit mail sa revin in 72 ore cu fiecare document semnat . Am retransmis aplicand semnatura olograf pe fiecare document iar la final am semnat si electronic . Oare este normal asa ceva ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Va supunem atentiei un material oficial de la AJOFM Bihor - pe problema stimulentului de 41,5%, conform OUG 92/2020. Speram sa va fie de folos. Nu uitati nici de articolul - ANOFM - comunicat cu privire la decontarea a 41,5% din salariul de bază...AJOFM (video oficial) - despre stimulentul de 41,5%, conform OUG 92/2020
error: Conținutul este protejat !!