AcasăCodul munciiANPIS - anumite instituții de control încearcă să anuleze tot efortul gestionarii...

ANPIS – anumite instituții de control încearcă să anuleze tot efortul gestionarii impecabile a plății șomajului tehnic

In urma intalnirii cu directori de AJPIS-uri din toată țara, seul ANPIS – sursa – a declarat pe pagina oficiala de FB, ca a primit de la acestia semnale – că după gestionarea impecabilă a plății șomajului tehnic pentru profesioniști, anumite instituții de control încearcă să anuleze tot acest efort.

Potrivit acestuia – dacă informațiile se confirmă, acest lucru este extrem de grav dintr-un motiv simplu: instituțiile respective interpretează actele normative absolut după bunul plac, adăugând la lege și substituindu-se legiuitorului.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

Seful ANPIS a mai precizat ca – nu accepta niciun fel de bătaie de joc la adresa celor greu încercați de această pandemie și a colegilor care au muncit neobosit pentru ca sprijinul institutiei să ajungă la beneficiari cu maximă rapiditate.

„Încălcarea cu bună știință a legii nu poate fi tolerată.” – a declarat seful ANPIS la finalul comunicarii.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
In urma intalnirii cu directori de AJPIS-uri din toată țara, seul ANPIS - sursa - a declarat pe pagina oficiala de FB, ca a primit de la acestia semnale - că după gestionarea impecabilă a plății șomajului tehnic pentru profesioniști, anumite instituții de...ANPIS - anumite instituții de control încearcă să anuleze tot efortul gestionarii impecabile a plății șomajului tehnic
error: Conținutul este protejat !!