ANAF (nou) – informare privind serviciul electronic de PROGRAMARE ONLINE pus la dispoziția contribuabililor

0
1603

ANAF aduce la cunoștința contribuabililor că, începând cu data de 15 iunie a.c., a devenit operațional serviciul de programări on-line. Acest serviciu vine în întâmpinarea contribuabililor, aceștia având posibilitatea de a se programa on-line înainte de a se deplasa la sediile unităților fiscale.

Serviciul de programări on-line este disponibil contribuabililor în Spațiul Privat Virtual și este implementat ca proiect pilot în cadrul unităților fiscale subordonate D.G.R.F.P.-urilor (AJFP-urilor, inclusiv serviciile fiscale municipale, orășenești precum și biroul fiscal comunal).

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

Contribuabilii care se programează on-line vor fi primiți într-un spațiu dedicat, la ora aleasă de contribuabili, de structura care este responsabilă cu soluționarea solicitării contribuabilului. De asemenea, vor fi respectate toate măsurile de protecție și igienizare atât de către personalul angajat, cât și de către contribuabili.

Contribuabilii care se vor programa on-line vor fi primiți de personal de specialitate din cadrul următoarelor structuri: declarații fiscale persoane fizice, declarații fiscale persoane juridice, evidență pe plătitor persoane fizice, evidență pe plătitor persoane juridice, avize și autorizații (case de marcat), executare silită persoane fizice, executare silită persoane juridice, cazier fiscal, asistență contribuabili, evitarea dublei impuneri.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Sursa (cu multumiri) – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați

REVEDEȚI PREZENTAREA
ANAF
Articolul precedentCompletarea Declarației Unice (2020) – descarcă întrebările și răspunsurile din sesiunea ANAF de ieri (Facebook-17.06.2020)
Articolul următorONRC (oficial) – membrii CECCAR vor putea transmite cereri de înregistrare și documente aferente, pentru companiile cu care au contract
ANAF aduce la cunoștința contribuabililor că, începând cu data de 15 iunie a.c., a devenit operațional serviciul de programări on-line. Acest serviciu vine în întâmpinarea contribuabililor, aceștia având posibilitatea de a se programa on-line înainte de a se deplasa la sediile unităților fiscale. Serviciul de...anaf-nou-informare-privind-serviciul-electronic-de-programare-online-pus-la-dispozitia-contribuabililor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.