AcasăNewsMEEMA (turism) - măsuri HoReCa adoptate ieri (scutire plată impozit specific, administratori...

MEEMA (turism) – măsuri HoReCa adoptate ieri (scutire plată impozit specific, administratori plaje – scutiți de una dintre tranșe)

În cadrul şedinței de marți, 16 iunie 2020, Guvernul a adoptat două măsuri pentru domeniul HoReCa:

▪scutirea de la plata impozitului specific pentru acest domeniu pentru 90 de zile,

▪scutirea unei tranşe pentru operatorii economici din domeniul Horeca care deţin în administrare şi proprietăţi de plajă.

ABONEAZA-TE LA NOUL NOSTRU CANAL DE YOUTUBE ✅ – click aici

Astfel, plata impozitului specific se va face până la 25 octombrie, şi nu 25 iulie cum era stabilit iniţial, iar în ceea ce priveşte cea de a doua măsură, scutirea de la plata unei tranşe pentru operatorii economici din HoReCa şi care deţin în administrare şi proprietăţi pe plajă, aceştia au fost scutiţi de una din cele trei tranşe de plată la care aveau obligaţia pentru anul 2020.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Operatorii economici care desfăşoară activităţi pe plajă, care au în administrare aceste spaţii, erau obligaţi la plata unor taxe de administrare a acestor plaje, în număr de trei tranşe. Potrivit acestui act normativ, aceştia sunt scutiţi de una dintre aceste tranşe. În cazul celor care aveau obligaţia de plată în două tranşe se va aplica o scutire de 30% din cuantumul datorat.

Sursa – MEEMA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
În cadrul şedinței de marți, 16 iunie 2020, Guvernul a adoptat două măsuri pentru domeniul HoReCa: ▪scutirea de la plata impozitului specific pentru acest domeniu pentru 90 de zile, ▪scutirea unei tranşe pentru operatorii economici din domeniul Horeca care deţin în administrare şi proprietăţi de...MEEMA (turism) - măsuri HoReCa adoptate ieri (scutire plată impozit specific, administratori plaje - scutiți de una dintre tranșe)
error: Conținutul este protejat !!