AcasăCodul munciiPrimele PLĂȚI privind indemnizațiile de șomaj tehnic, aferente lunii MAI 2020, au...

Primele PLĂȚI privind indemnizațiile de șomaj tehnic, aferente lunii MAI 2020, au plecat azi spre beneficiari

Potrivit sefului ANPIS – sursa banii pentru PRIMELE PLĂȚI privind indemnizațiile de șomaj tehnic (pentru salariati si pentru profesioniști) – aferente lunii mai au plecat azi spre beneficiari!

34.000 de profesioniști vor primi în conturi indemnizații ce însumează peste 86 milioane de lei. Se pare ca se proceseaza în continuare solicitările firmelor/oamenilor, iar plățile se vor face RAPID și fără întârziere.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

In acelasi timp, potrivit sefului ANOFM – sursa (inclusiv foto) – institutia a reușit să atragă fonduri europene în valoare de 300 de milioane de euro, cu ajutorul cărora vom deconta o bună parte din sumele plătite pentru susținerea șomajului tehnic.

UTIL – două noi resurse pentru contabili (canal YouTube și grup Telegram)click aici

Până acum, sumele pe care le-a plătit Guvernul – pentru susținerea șomajului tehnic – au provenit din bugetul statului. Decontarea din fonduri europene a unei părți din aceste cheltuieli înseamnă bani în plus pentru România.

Declarația Unică 2020 – ANAF a publicat online PDF-ul inteligent ce conține aplicarea bonificației (vers. 05.06) – click aici

N.R. – este posibil ca sumele decontate in contul somajului tehnic sa depaseasca 1 miliard de euro (dintr-un calcul in mare facut de noi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Potrivit sefului ANPIS - sursa - banii pentru PRIMELE PLĂȚI privind indemnizațiile de șomaj tehnic (pentru salariati si pentru profesioniști) - aferente lunii mai au plecat azi spre beneficiari! ✅ 34.000 de profesioniști vor primi în conturi indemnizații ce însumează peste 86 milioane de...Primele PLĂȚI privind indemnizațiile de șomaj tehnic, aferente lunii MAI 2020, au plecat azi spre beneficiari
error: Conținutul este protejat !!