AcasăNewsOFICIAL - declarația pe proprie răspundere (stare de alertă) - direct de...

OFICIAL – declarația pe proprie răspundere (stare de alertă) – direct de pe telefon (cu semnătură olografă aplicată)

Platforma operaționalizată pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale – le permite si de aceasta data cetățenilor să completeze de pe telefon sau calculator câmpurile predefinite și, ulterior, să salveze documentele în format PDF – SI PENTRU DECLARATIA AFERENTA STARII DE ALERTA (link mai jos) – PENTRU MODEL PDF NORMAL CLICK AICI. Menționăm că documentele necesită semnătura olografă pentru autentificarea acestora.

Este foarte important de menționat că datele personale nu sunt prelucrate de către STS, acestea rămân în telefonul/calculatorul utilizatorului.

Pe timpul verificărilor făcute de autorități, persoanele pot prezenta declarația pe proprie răspundere (STARE ALERTA) – direct de pe telefon (cu semnătură olografă aplicată) împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Precizăm din nou faptul că formular.sts.roeste singura platformă electronică avizată pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator.

Orice alte astfel de platforme online NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, avertizăm asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale.

Precizare – de pe site-ul NOSTRU se poate descărca inclusiv modelul declarației pe proprie răspundere – CLICK AICI , în format PDF, care SE POATE COMPLETA ulterior descărcării fișierelor.

UPDATE – UTILIZATI APLICATIA DE AICI – LINK – PENTRU A SEMNA USOR DECLARATIA.

23 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Platforma operaționalizată pe site-ul Serviciului de Telecomunicații Speciale - le permite si de aceasta data cetățenilor să completeze de pe telefon sau calculator câmpurile predefinite și, ulterior, să salveze documentele în format PDF - SI PENTRU DECLARATIA AFERENTA STARII DE ALERTA (link mai...OFICIAL - declarația pe proprie răspundere (stare de alertă) - direct de pe telefon (cu semnătură olografă aplicată)
error: Conținutul este protejat !!