Cum sa purtam masca corect – document oficial INSP (via WHO)

0
979

Avand in vedere ca – Starea de Urgență nu va fi prelungită și clar nu se va emite un nou decretDETALII AICI – ne-am gandit sa va supunem atentiei un fisier util – sursa – ce contine un document informativ pe care sa il afișați in spatiile de lucru.

Recomandam afisarea acestuia in scopul preventiei infectarii cu virusul care a „marcat” viata tuturor in ultima perioada.

PENTRU A DESCARCA AFISUL INFORMATIV – CLICK AICI

Cum spălam corect mâinile ? – model afiș informare pentru postare la societăți (educație igienă)click aici

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Retineti: doar mastile nu te pot proteja de COVID-19. Pastreaza distanta de cel putin 1 metru fata de ceilalti si spala-te des si bine pe mâini, chiar si când porti masca.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Stare de Urgenta 2020
Articolul precedentATENȚIE – comunicat ANPIS pentru rezolvare mesaj prin care vi se solicită documente suplimentare (aici.gov.ro)
Articolul următorHG nr. 340/2020 – modificări norme Cod Fiscal (TVA – criterii noi la evaluarea riscului fiscal)
cum-sa-purtam-masca-corect-document-oficial-insp-via-whoAvand in vedere ca - Starea de Urgență nu va fi prelungită și clar nu se va emite un nou decret - DETALII AICI - ne-am gandit sa va supunem atentiei un fisier util - sursa - ce contine un document informativ pe care...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.