AcasăCodul munciiANPIS (oficial) - procedura de completare a cererii (se poate scrie de...

ANPIS (oficial) – procedura de completare a cererii (se poate scrie de mână pe o foaie albă și apoi atașa la PDF)

PROCEDURA DE COMPLETARE A CERERII

1. SE DESCARCĂ FIȘIERUL PDF ÎN CALCULATORUL DVS. ȘI SE DESCHIDE CU ADOBE READER, SE SALVEAZĂ PE CALCULATOR CU NUMELE ȘI PRENUMELE FIECĂRUIA ȘI DUPĂ ACEEA SE COMPLETEAZĂ.

PENTRU DESCHIDEREA ȘI COMPLETAREA CERERII SI DECLARATIEI AVEȚI NEVOIE DE ADOBE READER CARE SE OBTINE GRATUIT LA: https://get.adobe.com/ro/reader/

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

2. Completați cu atenție câmpurile de pe pagina 1 (pagina 2 se completează automat).

3. Trebuie să aveti în calculator sub formă de fișier imagine (extensie .jpg sau altele) copia CI, extras de cont și adeverința emisă de Barou din care rezultă ca sunt in exercițiul profesiei de avocat; pe care le atasati in paginile 3 și 4 (un simplu click si apoi alegeti fisierul imagine aferent).

OPANOFM nr. 389/2020 – model nou Declarație, Cerere și Listă (pentru angajatori) – recuperare sume datorită închiderii temporare a unităților de învățământ – click aici

4. Dacă aveti semnătura electronică pe numele Dvs. Semnați Pagina 1 si Pagina 2, salvați documentul introducând în denumire numele/prenumele Dvs și îl trimiteți la noi.

5. Dacă nu aveți semnătura electronică, listați pagina 1 si 2, le semnati cu pix, le fotografiați/scanați pe fiecare separat în câte un fișier imagine și le încărcați în PDF in paginile 5 si 6. Salvați documentul introducand în denumire numele/prenumele Dvs și îl trimiteți la noi.

UTIL SI PRACTIC – pașii pentru depunerea documentelor pe aici.gov.ro – după 01.05.2020 (pentru șomaj tehnic/indemnizații) – click aici

5.1. Dacă nu aveti acces la o imprimantă, scrieți de mână pe o foaie albă Cererea si pe alta foaie Declarația, le semnați, le fotografiați si le atașatți în fisierul PDF.

Sursa – ANPISANPIS

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
PROCEDURA DE COMPLETARE A CERERII 1. SE DESCARCĂ FIȘIERUL PDF ÎN CALCULATORUL DVS. ȘI SE DESCHIDE CU ADOBE READER, SE SALVEAZĂ PE CALCULATOR CU NUMELE ȘI PRENUMELE FIECĂRUIA ȘI DUPĂ ACEEA SE COMPLETEAZĂ. PENTRU DESCHIDEREA ȘI COMPLETAREA CERERII SI DECLARATIEI AVEȚI NEVOIE DE ADOBE READER CARE...ANPIS (oficial) - procedura de completare a cererii (se poate scrie de mână pe o foaie albă și apoi atașa la PDF)
error: Conținutul este protejat !!