AcasăIntreprinderi IndividualeOMMPS 849/2020 - acordare bonificații și declarare indemnizații (cerere și declarație -...

OMMPS 849/2020 – acordare bonificații și declarare indemnizații (cerere și declarație – AVOCAȚI)

Cu intarziere, va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 335 din 24 aprilie 2020, a fost publicat Ordinul ministrului muncii și protecției sociale nr. 849 din 23 aprilie 2020 – pentru aprobarea modelului de declaraţie pe propria răspundere prevăzută la art. XV alin. (1^1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

AVAND IN VEDERE CELE DE MAI SUS, VA SUPUNEM ATENTIEI CATEVA PRECIZARI SUPLIMENTARE – VIA AJFP DAMBOVITA (INSTITUTIE CAREIA II MULTUMIM PENTRU POSIBILITATEA PRELUARII INFORMATIILOR) – dar si textul integral. SPERAM SA VA FIE DE FOLOS:

PENTRU A DESCARCA OMMPS 849/2020 – CLICK AICI

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

INFO:

✅ Se aprobă modelul cererii şi al declaraţiei pe propria răspundere pentru solicitarea indemnizaţiei prevăzute de art. XV alin. (1^1) din O.U.G. nr. 30/2020, cu modificările și completările ulterioare.

✅ Reamintim faptul că, potrivit art. XV alin. (1^1), de indemnizaţia de 75% din câștigul salarial mediu brut beneficiază şi avocaţii a căror activitate este redusă ca urmare a efectelor coronavirusului, pe perioada stării de urgenţă, dacă în luna pentru care solicită indemnizaţia au realizat încasări cu minimum 25% mai mici decât media lunară pe anul 2019, dar care nu depăşesc câştigul salarial mediu brut prevăzut de Legea nr. 6/2020 (5.429 lei). Indemnizaţia se plăteşte în baza declaraţiei pe propria răspundere a avocatului privind îndeplinirea condiţiilor de acordare, pe care o transmite la agenţia pentru plăţi şi inspecţie socială judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, în a cărei rază teritorială se află domiciliul fiscal.

UTIL – Ghidul oficial IMM Invest, Declarația IMM Invest (editabilă), Întrebări frecvente IMM Invest – OFICIAL – click aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Cu intarziere, va informam ca, in Monitorul Oficial nr. 335 din 24 aprilie 2020, a fost publicat Ordinul ministrului muncii și protecției sociale nr. 849 din 23 aprilie 2020 - pentru aprobarea modelului de declaraţie pe propria răspundere prevăzută la art. XV alin....OMMPS 849/2020 - acordare bonificații și declarare indemnizații (cerere și declarație - AVOCAȚI)
error: Conținutul este protejat !!