IMPORTANT (oficial ITM) – în atenția agenților de plasare a forței de muncă în străinătate

0
335

Procedura de avizare a zborurilor care intră sub incidența art. 10 alin. (1) din Ordonanța militară nr. 7/2020 privind masuri de prevenire a răspândirii COVID-1, aprobată prin Ordinul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor nr. 875 din 10 aprilie 2020, prevede la art. 6, următoarele:

(1) Transportul pasagerilor spre aeroportul de îmbarcare pe teritoriul României se organizează de către agentul de recrutare, persoană juridică autorizată conform reglementărilor aplicabile.

(2) Agentul de recrutare este responsabil de asigurarea echipamentelor de protecţie împotriva COVID-19 pentru toţi pasagerii.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

(3) Agentul de recrutare va organiza transportul spre aeroportul de îmbarcare numai după primirea acordului din partea administratorului aeroportului respectiv. Pasagerii care folosesc alte mijloace de transport decât cele puse la dispoziţie de agentul de recrutare vor fi informaţi în mod corespunzător de către acesta, în timp util, cu privire la posibilitatea deplasării spre aeroport.

Pași în REVISAL pentru prelungire șomaj tehnic – până la 14.05.2020 (ca urmare a extinderii S.U.) – click aici

(4) Agentul de recrutare este obligat să asigure prezenţa pe aeroportul din România a unui reprezentant care să acorde asistenţă permanentă pasagerilor, inclusiv în situaţia întârzierii sau anulării zborului. Datele de contact ale reprezentantului se comunică administratorului aeroportului cu cel puţin 24 de ore înainte de efectuarea zborului.

(5) Operatorul de transport rutier de persoane va îmbarca numai pasageri care sunt echipaţi corespunzător (mască şi mănuşi de protecţie), cu respectarea dispoziţiilor legale în vigoare.

CLARIFICARI – S-a amânat sau nu termenul pentru depunerea bilanțurilor (la 2019) – pana la 31.07.2020 ? – click aici

Sursa (cu multumiri) – ITM CS

REVEDEȚI PREZENTAREA
ITM
Articolul precedentF 1129 – actualizare la aplicația ANAF pentru ordin de plata multiplu electronic OPME (descărcare/download V10)
Articolul următorUnde verific CUI-ul/CIF-ul unei firme? Unde verific situația (financiară, fiscală) a unei firme? – surse culegere informații 2020
important-oficial-itm-in-atentia-agentilor-de-plasare-a-fortei-de-munca-in-strainatateProcedura de avizare a zborurilor care intră sub incidența art. 10 alin. (1) din Ordonanța militară nr. 7/2020 privind masuri de prevenire a răspândirii COVID-1, aprobată prin Ordinul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor nr. 875 din 10 aprilie 2020, prevede la art. 6, următoarele: (1)...

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.