AcasăCodul munciiITM (oficial) - anunț pentru unitățile care lucrează cu zilieri

ITM (oficial) – anunț pentru unitățile care lucrează cu zilieri

ITM-urile aduc la cunotinta unitatilor care utilizeaza zilieri conform Legii nr.52/2011 , modificata, modalitatea de eliberare a registrelor de evidenta a zilierilor. Beneficiarii de lucrari, definiti conform Legii nr.52 / 2011, modificata, pot achizitiona registrele de evidenta a zilierilor de la sediul lnspectoratului Teritorial de Munca.

Pentru eliberarea registrului de evidenta a zilierilor, unitatile vor transmite pe adresa de e-mail a fiecarui ITM local, urmatoarele documente:

– cerere eliberare registru zilieri, completata, semnata de reprezentantul legal al unitatii (model);
– copie CUl/ CIF beneficiar;

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

– copie act de identitate al imputernicitului delegat sa ridice registrul;
– dovada platii contravalorii registrului.

Contravaloarea registrului de evidenta a zilierilor este de 78,54 lei si se platete numai prin virament bancar in contul fiecarui ITM local – deschis la Trezoreria de resort, beneficiar I.T.M. „Judet”, cod fiscal „ITM Judet”, cu specificatia: contravaloare registrul de evidenta a zilierilor.

Eliberarea registrului de evidenta a zilierilor se face la sediul lnspectoratului Teritorial de Munca, conform programarii care va fi comunicata telefonic beneficiarului.

IMPORTANT (OFICIAL) – informare angajatori care aplică șomaj tehnic – prestarea muncii este interzisă (amenzi foarte mari) – click aici

Pentru orice alte informatii referitoare la eliberarea registrelor de evidenta a zilierilor puteti sa sunati la numarul de telefon al fiecarui ITM local.

Sursa (cu multumiri) – lnspectoratul Teritorial de Munca Alba


Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
ITM-urile aduc la cunotinta unitatilor care utilizeaza zilieri conform Legii nr.52/2011 , modificata, modalitatea de eliberare a registrelor de evidenta a zilierilor. Beneficiarii de lucrari, definiti conform Legii nr.52 / 2011, modificata, pot achizitiona registrele de evidenta a zilierilor de la sediul lnspectoratului Teritorial...ITM (oficial) - anunț pentru unitățile care lucrează cu zilieri
error: Conținutul este protejat !!

Descoperă mai multe la CabinetExpert.ro - blog contabilitate

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura