AcasăCodul munciiPlatforma pentru depunere documente (aferente solicitare sume șomaj tehnic) - FUNCȚIONALĂ

Platforma pentru depunere documente (aferente solicitare sume șomaj tehnic) – FUNCȚIONALĂ

Multumita colegilor de pe grupul – Contabili pe Facebook – va informam ca Guvernul Romaniei a lansat – PLATFORMA PENTRU DEPUNEREA DOCUMENTELOR IN CAZUL SOLICITARII SUMELOR AFERENTE SOMAJULUI TEHNIC.

Aceasta se poate accesa de aicihttps://aici.gov.ro/ (obligatoriu numai cu Semnătură digitalăghid pentru descarcare mai jos in articol)

ALERTĂ (oficial) – revizuire PROCEDURĂ de lucru – ȘOMAJ TEHNIC – click aici

Selectati procedura, alegeti institutia din judetul vostru – dupa care click pe „Continua”. Inserati datele de contact, descarcati fisierele, compeltati-le, aplicati semnătură digitală, le re-urcați si apasati apoi butonul „Trimite”.

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

PENTRU A DESCARCA GHIDUL DE UTILIZARE – CLICK AICI

NOU – NEWS – anexele la OMMPS nr. 741/2020 în variante editabile – OUG 30/2020 (Anexa, Anexa 1 și Anexa 2) – CLICK AICI

Sursa ghid – https://aici.gov.ro/

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisment -
- Advertisement -
Multumita colegilor de pe grupul - Contabili pe Facebook - va informam ca Guvernul Romaniei a lansat - PLATFORMA PENTRU DEPUNEREA DOCUMENTELOR IN CAZUL SOLICITARII SUMELOR AFERENTE SOMAJULUI TEHNIC. Aceasta se poate accesa de aici - https://aici.gov.ro/ (obligatoriu numai cu Semnătură digitală - ghid pentru...Platforma pentru depunere documente (aferente solicitare sume șomaj tehnic) - FUNCȚIONALĂ
error: Conținutul este protejat !!