Ghid solicitare “Somaj Tehnic” – video oficial AJOFM

0
685

Va supunem atentiei, un clip video oficial via AJOFM Bihor – in care se prezinta in 12 minute, aspectele necesare cu privire la solicitarea somajului tehnic de catre angajatori.

Speram sa va fie de folos. Anexele în variante editabile (Anexa, Anexa 1 și Anexa 2) le gasiti aiciCLICK PE LINK (conf. OUG 30/2020, OUG 32/2020, Ordin 741/2020).

IMPORTANT – CLICK PE CLOPOȚELUL ROSU DIN COLTUL ECRANULUI (STÂNGA JOS), SAU TE ROG SA DAI ACCEPT IN FEREASTRA CE APARE LA INTRAREA PE SITE – SI ABONEAZĂ-TE LA NOTIFICĂRI. DE CÂTE ORI PUBLICAM CEVA, AJUNGE MAI REPEDE LA TINE DECÂT LA CEI CARE NU SUNT ABONAȚI. PENTRU ABONARE LA NEWSLETTER – CLICK AICI

Q&A Coronavirus – oficial de la Guvern (pentru toți colegii contabili) – click aici

REVEDEȚI PREZENTAREA
Stare de Urgenta 2020
Articolul precedentHarta sistemului educațional corelat cu ISCED și CNC – pentru Anexa nr. 2 – Lista (conf. Ordin 741/2020 – șomaj tehnic)
Articolul următorANAF (ultima oră) – clarificări facilități fiscale pentru contribuabili
Va supunem atentiei, un clip video oficial via AJOFM Bihor - in care se prezinta in 12 minute, aspectele necesare cu privire la solicitarea somajului tehnic de catre angajatori. Speram sa va fie de folos. Anexele în variante editabile (Anexa, Anexa 1 și Anexa 2)...ghid-solicitare-somaj-tehnic-video-oficial-ajofm

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.